Kamp kleintjes

Het kleintjes kamp, de naam zegt het al, is voor de jongste zwemmers van Tiamat in de leeftijd van 6 tot 13 jaar. Dit kamp valt altijd in het begin van het seizoen en duurt van vrijdag avond 18.00 tot zondag middag 15.00 uur. Tijdens deze 3 dagen worden in teamverband diverse spellen gedaan. Op het eind van het kamp wordt de totaaluitslag bekend gemaakt en weten we welke groep de winnaar is. De groepen bestaan uit een groepleider, wie hoogstwaarschijnlijk een van je trainers is, en een aantal zwemmers afhankelijk van het aantal deelnemers.

Tijdens het kamp zijn er ook algemene en hoofdleiding aanwezig welke zorgen voor de spellen en dat alles achter en voor de schermen goed verloopt. Ook is er altijd iemand aanwezig die zorgt dat eventuele medicijnen op tijd worden versterkt aan uw kind of in geval van een ongelukje zal zij hiervoor zorg dragen.

We kamperen in een kampeerboerderij waar voor iedereen een bed is, voldoende toiletten, douches en wastafels. Slaapzakken en kussens moeten zelf worden meegenomen.

Omdat we van te voren niet weten wat het weer wordt raden we aan voldoende kleding mee te geven en vooral goed schoeisel aangezien we de meeste tijd in de bossen zitten en veel moeten lopen en rennen. Slippers zijn dan niet echt handig en alleen laarzen raden wij ook niet aan. Een warme trui voor ’s avonds, een regenjas en natuurlijk een zwembroek mogen niet ontbreken. We blijven immers een zwemclub. De complete checklist ontvangt u bij de inschrijving voor het kamp.

Om alvast in de stemming te komen kun je hier alle kampliedjes downloaden zodat je op het kamp uit volle borst kunt meezingen