Rabobank Clubkas Campagne

RCC

Onze clubkas vullen. Dat is het idee.

Rabobank De Kempen-West steunt het verenigingsleven op diverse manieren. Ook in 2015 organiseert Rabobank De Kempen-West de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank De Kempen-West hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Klik hier om te stemmen >

Welk bedrag is beschikbaar?

Ieder jaar wordt bepaald hoeveel geld er voor de Clubkas Campagne beschikbaar wordt gesteld. In 2013 is dit een bedrag van € 100.000,-. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Aan het bedrag dat de vereniging/stichting ontvangt, is geen minimum of maximum verbonden.

Wie mogen er stemmen?

Klanten (alleen natuurlijke personen) die voor 15 maart 2015 lid zijn of lid zijn geworden van Rabobank De Kempen-West, kunnen hun stem uitbrengen.
Meer informatie over het lidmaatschap van de Rabobank >

Stemmen

In 2015 is de stemperiode van maandag 16 april t/m 30 april 2015.

Met een persoonlijke inlogcode kunnen de leden hun stem via internet uitbrengen. Deze inlogcode wordt enkele dagen voor de stemperiode verstuurd. In alle kantoren van Rabobank De Kempen-West zijn computers beschikbaar voor leden die thuis niet de gelegenheid hebben om een stem uit te brengen.