Zwemvereniging Tiamat uit Eersel

Reserveren voor trainingen is niet (meer) nodig.

Deelnemen aan trainingen kan alleen door leden van zv Tiamat.

Gezondheidscheck:

Indien u op één of meerdere vragen “ja” beantwoordt, mag u NIET komen zwemmen.

Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?

  • Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
  • Hoesten
  • Benauwdheid
  • Verhoging of koorts
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

(Door deel te nemen aan de zwemtraining geeft u aan alle vragen van de gezondheidscheck met nee te beantwoorden en de gezondheidscheck gedaan te hebben. De gevolgen voor het niet naleven of foutief invullen van de gezondheidscheck liggen volledig bij uzelf).

Wij volgen het advies van de Rijksoverheid op.


Welkom op de Homepage van de Eerselse zwemvereniging TIAMAT! De vereniging is opgericht in 1972 en is aangesloten bij de KNZB, de Koninklijke Nederlandse ZwemBond. Wij zwemmen in zwembad “De Albatros” (Postakkers 8) te Eersel. Deze pagina’s zijn bedoeld om u informatie te geven over onze vereniging. Het doel van onze vereniging is het in een gezellige en sportieve sfeer bedrijven van de zwemsport.

We bieden al onze leden een gepaste training, zo leren we de jongste na het behalen van hun A-diploma alle zwemtechnieken aan, inclusief keerpunten en starts. Zo zorgen we dat onze jonge leden optimaal presteren op de wedstrijden. Voor de ouderen die graag baantjes trekken hebben we de trimzwemgroep. En voor de lange-afstand liefhebbers hebben we de triathlon groep.

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail.