Privacybeleid

Met deze privacyverklaring willen we je laten weten welke gegevens ZV Tiamat van jou verzamelt en met welk doel we dit doen. Gegevens die je aan ZV Tiamat verstrekt zullen we vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) behandelen.
Zoals in de AVG is vastgelegd verwerken we de persoonsgegevens conform de voorschriften van de betreffende toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. In deze melding is omschreven welke gegevens wij verwerken, voor welke doeleinden en aan welke personen of instanties wij de gegevens verstrekken.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Vragen en klachten

Wanneer je ZV Tiamat een vraag stelt of een klacht indient of wanneer je telefonisch, per e-mail, via sociale media of per post contact opneemt met ZV Tiamat dan vragen wij jouw contactgegevens voor het afhandelen van jouw vraag of klacht. Deze persoonsgegevens worden door ons in dit geval alleen voor dit doel gebruikt en zijn alleen toegankelijk voor degenen binnen ZV Tiamat die zich bezig houden met de afhandeling van jouw vraag of klacht.

Het bezoek aan ZV Tiamat website

Om jouw bezoek aan onze websites te vergemakkelijken maakt ZV Tiamat gebruik van zogenaamde ‘cookies’. Het is in ons en jouw belang dat de website goed functioneert, omdat onze dienstverlening aan jou dan goed verloopt. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van jouw computer. ZV Tiamat gebruikt cookies om het gebruik van haar website bij te houden en om de voorkeuren die je hebt ingesteld voor een bepaalde dienst of webpagina vast te leggen. Daarnaast kunnen sommige van onze social media functionaliteiten (zoals Facebook en Twitter) gebruik maken van cookies. Cookies worden niet gebruikt om jouw privégegevens van jouw computer te halen of wachtwoorden te achterhalen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wij bewaren wij de gegevens zolang ze nuttig zijn voor de doeleinden waarvoor je jouw gegevens hebt verstrekt. Je kunt ons ook altijd verzoeken jouw gegevens te verwijderen.

Welke rechten je hebt over je data

Op basis van de Algemene verordening gegevensbescherming heb je diverse rechten, waarover de Autoriteit Persoonsgegevens je in detail van informatie voorziet. Je hebt o.a. het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, op te vragen, te corrigeren of te verwijderen, of jouw akkoord voor gebruik en verwerking van jouw persoonsgegevens in te trekken. Wij zullen zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Ook mag je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Als je wilt weten welke gegevens ZV Tiamat over jou heeft vastgelegd en waarvoor we deze gebruiken, dan kun je m.b.v. dit e-mailformulier hierover informatie opvragen. Hier kun je ook een verzoek om verbetering of verwijdering van jouw persoonsgegevens indienen.

Waar we jouw data naartoe sturen

Contactgegevens die nodig zijn om een vraag/klacht af te handelen zullen verstuurd worden naar diegene die deze verder afhandeld.

Aanvullende informatie

De privacyverklaring van ZV Tiamat kan worden gewijzigd. We zullen alle wijzigingen in de privacyverklaring op deze pagina aangeven. We raden je aan deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je altijd van de inhoud van het geldende privacyverklaring op de hoogte bent.